Rispekt helps hood working better

Najava Dešavanja

Nema najavljenih dešavanja

Proleće leto trijesPETO!

Lošmi je u Hood-u, Gavrilo je u Hood-u!

Isprebacivasmo se od gradske gužve i betona i mi. Ventom! Lagano! Da malko odmorimo dušu i nešto malo i radnemo usput jebiga. Teško da ko može u Hood-u da kaže da nismo vredni jebiga. Nismo ni neki eksperti al za rokanje rispekta smo ipak jedan solidan...»

LAGANO PREDPROLEĆNO ROKANJE RISPEKTA

Poštovani,

Teška inženjerija je u Hood-u :) 

I kao što svi u Hood-u znamo gde je inženjerija tu je i Lošmi a Boga mi, tu je i H C rokanje rispekta!

Poslednji zimski vikend smo iskoristili da šmugnemo iz gradske gužve i na miru u Hood-u spremni dočekamo prve dane proleća.

Venta smo...»

Permakulturo eve me :)

Evo još jedan pozdrav iz Hood-a, za sve H C prirodnjačke sladokusce!

Ovaj put nešto drugačije rokanje rispekta, u smislu iskazivanja smisla Lošmija Velikog ka PERMAKULTURI.

Klasično vikend rokanje, kako to najviše volim da sa svojom porodcom radnem malko, odmorim glavudžicu i nahranim dušu...»

All road rispekt :D

JA VOLIM SVOJ HOOD!

Naša priča traje dugo i neće se ovde završiti :)

Sedam na mašinčinu-potpisujem gume!!

Akcija za svoju dušu, na temi jesen je jesen rana. Još jedno rutinsko rokanje rispekta kako bih raspalio po malo i zapostavljenu sekciju rispekta u Hood-u...

Uz par fotografija za...»

Kotraža Dragačevo, branje malina 2015, druga epizoda

Sezona branja malina uveliko u jeku... Druga epizoda u sezoni 2015-te.. direktno iz Hood-a!

Kotraža Dragačevo.. u Hood-u je ekipa :)

Pripoveda se da je jedan čuvar imanja cara Dušana, probuđen iz dubokog sna, povikao: ,,Ko traži? Ko traži?'' Od tada ovo mesto na kojem je bilo carsko imanje dobi ime Kotaža. Možda...»

Branje malina prva epizoda direktno iz Hood-a :)

Branje malina u hood-u se polako zahuktava..

Svi zajedno u AKCIJI.  Sa tri inženjera voćarstva, svi zajedno i stari i mladi  maksimalno se borimo da slatke voćkaste kidalice oberemo.

U ovo doba godine Hood suncem okupan, prebogat voća radosno deli svoj rispekt sa nama. U pauzama se počastimo po kojom trešnjom,...»

Završna old school obrada malina

Od autora do sada brojnih akcija ..  :))

Novi rispekt u Hood-u :)) hahaha :))

Lepo vreme iskoristismo i ovaj vikend da dobro zapnemo i zgodno se narintamo.. :)

Vredne pčelice svoj deo posla sa oprašivanjem cvetića i sakupljanjem meda, a mi dovršavali svoje u istoj želji da slatki plodovi rada budu još...»

Nema stajanja.. A ni granica! Samo rispekt i inspiracija :)

Radno i paradno.. 1.maj i u Hood-u  -:))

Praznik rada u pravom smislu reči :)) hehe :D 

Lepo vreme smo iskoristili da budemo vredni i zapnemo kako bi slatkasti voćksto-povrtarski plodovi rada bili još slađi :)

Svakako da se borimo da na leto spremni dočekamo sve ljubitelje prirode i aktivnog odmora koji...»

Teška inženjerija u hodu iz Hood-a :)

Subota 04.04.2015.. i rutinska full rispekt akcija direktno iz Hood-a

Nakon radne nedelje, iskoristili smo priliku za porodično okupljanje u svom hood-u i malko rokanje rispekta daleko od betona, tehnologija i gradske gužve :))

Najviše volim ovako uz rad da se odmorim od svega. Sa Batom i roditeljima malko radnem...»

prolećno rintanje u borbi za rispekt

Prolećno spremanje voćnjaka u našem Hood-u je uveliko krenulo :) Svima je jasno da to podrazumeva puno posla i vrednoće kako bi slatki voćkasti plodovi bili još slađi :)) Naravno što nas je više to je bolje. Na kraju krajeva, pa i vreme lepše prođe u šali, a Boga mi i malo više...»

godišnji odmor :)

Sigurno da je laganije godišnji odmor provoditi moru i pod suncobranom piti pivo.. :)

Ima nečeg i u svežem vazduhu, rutinskoj pomoći zemljacima i provesti koji dan sa njima. Uvek volim da dođem u svoj hood. Ovaj predah mi je posebno bio drag a i vreme nas je poslužilo što smo maksimalno iskoristili da zapnemo...»

Pozdravcic iz malina :)

Evo, nasli smo malo vremena da napravimo par fotografija u malinama i na putu do njih. :) 

''infuzorijska zemlja''

''infuzorijska zemlja'', pojam često vezivan za Alfreda Nobela, iskoristio bih da metaforično uporedim to eksplozivno dejstvo zemlje kroz obilje cvetića koji jedva čekaju da se raduju Suncu. KAO ŠTO SVI ZNAMO, ta eksplozija života se sa prvim vesnicima proleća najjasnije vidi :)

Vredno sam radio i sada proleće spremno...»

Raskrcivanje imanja :)

Divan dan, suncem obasjan. Prvi mart, a umesto snega prvi vesnici proleca svuda oko nas. Posekli smo drvece da bismo parcelu osposobili za oranje, a usput i spremili drva za zimu. Ako se pitate zašto je i gosin bandera, jedna od retkih tekovina civilizacije zauzela mesto u ovom albumu, odgovor ćete dobiti ako jos...»

Razvigorac je viorio

Topao vetar razvigorac je izmamio sve napolje. Jedino su miševi morali da se paze matorog orlušine, Čeda, koji je celo popodne uživao daleko iznad nas prateći svaki naš korak. Naviknuti na takve prizore u našem hood-u, nebo smo prepustili Čedu, a mi se okrenuli poslu. Kako kaže stara poslovica...»

predprolećna akcija

Počelo je predprolećno spremanje voćnjaka.. Zna se da to podrazumeva mnogo ljubavi, pažnje i druženja sa prirodom.Vredno radimo da plodovi budu što slađi. Vreme nam je ovog vikenda išlo na ruku što smo iskoristili da odahnemo od gradske užurbanosti, betona i na miru u hudu očistimo zemlju od korova,...»