Log In / RegisterSvi Članovi

Grad Osijek u suncu :)

Objavljeno:12.05.2014, korisnik Miloš Janković


Grad na obali reke Drave koji je jednostavno stvoren za uživanje u vožnji bacikla. Neobično prijatno vreme nas je zateklo u suncu obasjanom gradu. Nakon kratke šetnje video sam bacikl sa natpisom GRAD OSIJEK.  Odmah sam zamolio ljubazne devojke da bace rispekt dobronamernom posetiocu kako bi se i ja pridružio hiljadama točkova koji su se vrteli svuda oko mene. Uz osmeh su mi dodale mašinčinu i poželele prijatan obilazak grada što je bilo dovoljno za put nove avanture :)

Momentalno sam se iskusno uputio do reke. Dugu istoriju ovog grada nije moguće baš upoznati bez točkova i iskusnog vodiča. Uz vožnju je svakako sve lepše, jer jednostavno se sve vrti... 

Zaista se puno ima naučiti u ovom gradiću. Uz rutu od oko 40-ak km i finu cugu smo završili prvu posetu Osijeku. Zbog obaveza prijatna poseta se prebrzo završila i mi smo morali nazad svojim dužnostima.

Sa novim prijateljima u srcu lakše je sve i vrteti dalje u nove izazove i avanture.. Veliki rispekt zaista i hvala svima. Vidimo se čim pre. Ako bude i dobre sreće onda i na Pannonian Challenge 2014 :) 

Do sledeće akcije pozdrav iz Hood-a :)

3 komentara

berislav ·12. 5. 2014. 21:48h

:)

draza ·24. 5. 2014. 18:14h

lepa varos, i lepa aktivnost, prijatelju Losmi.

Blazh ·27. 5. 2014. 5:56h

Rispekt!

Log In

Hudovanje

Da bi ste se prikljucili Hudovanju morate da se uhudujete.

Log In