Log In / RegisterSvi Članovi

Ovčarsko kablarska klisura, Manastiri: Preobraženje-Sretenje-Svete Trojice u off road avanturi ;)

Objavljeno:20.09.2015, korisnik Miloš Janković


Naša mala avanturica nas je odvela u predeo izuzetnih odlika. Želju da najavljeno lepo vreme provedemo u prirodi ni u snu nismo mogli lepše realizovati :) 

Sa pola gasa uz Kamenicu i Moravu smo bez ruku dovezli do Ovčar banje i kao pravi poznavaoci klisure odabrali put kroz šumu koji vodi od manastira Preobraženje do manastira Sretenje. Šareni hlad kroz šumu i prijatni vetar učinili su da ni nošenje bajseva po obroncima Ovčara ne pada teško iako je van ove zone temperatura bila i preko 35 stepeni. Bez žurbe puteljcima iznesmo mi mašinčine do Sretenja :) Eto i ideje da se spustimo do Manastira SveteTrojice gde nas je brat Jelisej radosno dočekao. Videvši bajseve ponudio nas je šećerom i vodom i našu želju da posetimo manastir nagradio prijatnim razgovorom i dobronamernim savetima. 

I eto nas opet na bajsevima.. Sada već jasno off road downhill kroz šumu do Ovčar banje i nazad do Kamenice na kupanje i kako bi upotpunili avanturicu i osveženi se vratili u grad :))

Verujem da će i naša avanturica zainteresovati još kog ljubitelja prirode da obiđe ove neobično lepe i duhovno bogate predele..

 

Uz par fotografija, make it real :))

Do sledeće akcije pozdrav iz Hood-a :)

Subota 19.09.2015.

2 komentara

Dejan Tresac ·21. 9. 2015. 17:26h

Necu iz Hooda,necu iz hooda... Recicemo Vikleru da sidje sa brda...:-)

Branko Sekulić ·17. 10. 2015. 2:14h

To je hood, sta drugo reći, ko razume shvatiće..

Log In

Hudovanje

Da bi ste se prikljucili Hudovanju morate da se uhudujete.

Log In