Miloš Janković

Pošalji poruku341 Rispekt
Lokacija: Čačak
Zanimanje: Diplomirani Inženjer Mašinstva, odsek TERMOTEHNIKA

U Hood-u svim srcem!

Lošmi je u Hood-u video šansu za promociju svog kraja i u potrazi za novim izazovima, kroz aktivan vid odmora upoznaje pozitivne ljude vedrog duha kako bi i ja jednog dana postao nasmejani pozitivac i širio bezrazložni optimizam

Omiljeni citat: MašTa je VaŽnijA od ZnAnjA! (:Albert Ajnštajn:)

Hobi: Akvaristika, voćarstvo, sport;

 

Objavljene Akcije

Lošmi je u Hood-u, Gavrilo je u Hood-u! Isprebacivasmo se od gradske gužve i betona i mi. Ventom! Lagano! Da malko odmorimo dušu i nešto...»

Poštovani, Teška inženjerija je u Hood-u :)  I kao što svi u Hood-u znamo gde je inženjerija tu je i Lošmi a Boga mi,...»

Akvaristikom se aktivno bavim nekih 15-ak godina.  Za to vreme sam, slobodno se može reći, solidno ovladao materijom. Od nekih prvih akvarijuma,...»

Evo još jedan pozdrav iz Hood-a, za sve H C prirodnjačke sladokusce! Ovaj put nešto drugačije rokanje rispekta, u smislu iskazivanja smisla...»

JA VOLIM SVOJ HOOD! Naša priča traje dugo i neće se ovde završiti :) Sedam na mašinčinu-potpisujem gume!! Akcija za svoju dušu,...»

Najavljeni sunčani vikend :) Nova akcija u Hood-u! Oplenac, Topola pa lagano do Takova... :) Lepa mesta i sigurno vredna za obići. Kada se stigne u vazduhu...»

Naša mala avanturica nas je odvela u predeo izuzetnih odlika. Želju da najavljeno lepo vreme provedemo u prirodi ni u snu nismo mogli lepše...»

Naša priča traje dugo i neće se ovde završiti u eri skraćenica sms poruka ili šta znam kakvih sve usvojenih tehničkih termina... ...»

Najavljeno toplo vreme za vikend isplanirasmo da se rashladimo i hmmm... Gde bi smo mogli da odemo?  Krupajsko vrelo? Hahahaa :))  I mi smo...»

Solo avanturica... lošMi je u Hood-u :) Subota 25.07. proste 2015-te hehe :) Regata na Moravi sa sve trubaduri i pivo, pečenje i čamci hehe vožnja...»

Branje malina u hood-u se polako zahuktava.. Svi zajedno u AKCIJI.  Sa tri inženjera voćarstva, svi zajedno i stari i mladi  maksimalno se borimo...»

           VREME SPORTA I RAZONODE :))   Nakon prolećnog rintanja i full spremanja voćnjaka za slatke voćkaste plodove,...»

Brzinsku posetu Kladovu iskoristili smo i da osetimo deo moći i rispekta Đerdapske klisure. Predah u putu uz po koju fotografiju kao najava za pravu avanturu...»

Od autora do sada brojnih akcija ..  :)) Novi rispekt u Hood-u :)) hahaha :)) Lepo vreme iskoristismo i ovaj vikend da dobro zapnemo i zgodno se...»

''Peške se bolje razgleda'', neko je jednom rekao...  Planinarenje je više od toga: osećamo, mirišemo i čujemo intenzivnije...»

Radno i paradno.. 1.maj i u Hood-u  -:)) Praznik rada u pravom smislu reči :)) hehe :D  Lepo vreme smo iskoristili da budemo vredni i zapnemo...»

Petak 10.04.2015.  VREME SPORTA I RAZONODE :)) Sjajno praznično vreme smo iskoristili za malo sportskih aktivnosti i osvajanje vrha Kablara u želji...»

Subota 04.04.2015.. i rutinska full rispekt akcija direktno iz Hood-a Nakon radne nedelje, iskoristili smo priliku za porodično okupljanje u svom hood-u...»

Prolećno spremanje voćnjaka u našem Hood-u je uveliko krenulo :) Svima je jasno da to podrazumeva puno posla i vrednoće kako bi slatki voćkasti...»

Subota 14.02/nedelja15.02.2015 Lošmi je u Hood-u, Gavro je u Hood-u :) Lagana predprolećna izvidnica kroz naš hood od stotinjak km...»

Subota 21.02.2015. osvanula u suncu :))  Sasvim dovoljna provokacija da se malko zakotrljaju točkovi.. Tako je i bilo... Lagana izvidnica Čačak-Parmenac-Međuvršje...»

Subota 7.2.2015. Lošmi je u Hood-u, Gavro je u Hood-u :) Akademija rispekta u akciji :) Poranili smo, zoru prevarili i zapucali vozom u Ovčar banju...»

Sjajno vreme, brzinski uspon na Kablar kao pre podnevni trening i opuštanje u plavetnilu oktobarskog neba sa sjajnim pogledom na naš hood...»

Dva dana avantura u čarima Golije sa freebajkerima je sigurno nešto što se dugo pamti :) Imao sam čast da uživam u vatrometu jesenjih boja...»

Sjajno vreme okupilo je ljubitelje prirode na putu nove avanture :) Čačak-Koštunići-Ravna Gora-Srezojevci -Čačak vrhunska ruta od oko 80-ak km...»

Promenljivo vreme za vikend kiša-sunce; kiša-sunce,samo je učinilo da dešavanja u hudu za prave ljubitelje prirode budu još...»

Kao što svi znamo mašinčine nema dok se ne opere u Moravi, pa sam tako i ja sredio svog ljubimca i uputio se na solo vožnju iz Čačka, za...»

Sigurno da je laganije godišnji odmor provoditi moru i pod suncobranom piti pivo.. :) Ima nečeg i u svežem vazduhu, rutinskoj pomoći zemljacima...»

Grad na obali reke Drave koji je jednostavno stvoren za uživanje u vožnji bacikla. Neobično prijatno vreme nas je zateklo u suncu obasjanom gradu. Nakon...»

''infuzorijska zemlja'', pojam često vezivan za Alfreda Nobela, iskoristio bih da metaforično uporedim to eksplozivno dejstvo zemlje kroz obilje cvetića...»

Topao vetar razvigorac je izmamio sve napolje. Jedino su miševi morali da se paze matorog orlušine, Čeda, koji je celo popodne uživao daleko...»

Počelo je predprolećno spremanje voćnjaka.. Zna se da to podrazumeva mnogo ljubavi, pažnje i druženja sa prirodom.Vredno radimo da plodovi budu što...»