Akademija Rispekta

Бранко Секулић, 14.04.2014 10:07 AM

Nedelja 13. april, Cveti :) Jutarnja kafica kod MC mančule, bistro jutro i pogled sa Morave iz našeg hood-a na Ovčar... Jednostavno dovoljna provokacija za put avanture :) 

Možda deluje mentolski peti se na 985 m nadmorske visine po ovako lepom danu umesto sedeti u hladu, piti pivo pored reke i praviti roštilj ali kada se stigne na vrh jasno je da se radi o jedinstvenom osećaju rispekta koji je više nego vredan truda!

O Ovčarsko-Kablarskoj klisuri ne treba trošiti reči. Praznicima puno gostiju posećuje manastire, beru zelje i sremuš nadaleko čuven po sovjoj lekovitosti. Da ovih dana je baš najsočniji i najzdraviji :) Ni mi nismo odoleli da ne obiđemo Manastir Svete Trojice. Radosno su nas dočekali i videvši bicikle odmah poslužili vodu i šećera pa onda uz prijatan razgovor, kaficom, kolačima kao u ostalom i sve dobronamerne posetioce ovog vekovima toplog doma :)

Kao vrhunski poznavaoc klisure Jelisej nam je objasnio off road sjajnu stazu kroz šumu da se spustimo do Čačka i prijateljima prenesemo pozdrave.. 

Zaista su nas zadužili svojom velikodušnošću :)) A i na stazici smo se sjajno proveli i upoznali se sa još par ljubitelja prirode iz Kraljeva i Užica :)

Do sledeće akcije, pozdrav Hood-a!

0 Comments

ср sr en