Teška inženjerija u hodu iz Hood-a :)

Милош Јанковић, 05.04.2015 8:05 PM

Subota 04.04.2015.. i rutinska full rispekt akcija direktno iz Hood-a

Nakon radne nedelje, iskoristili smo priliku za porodično okupljanje u svom hood-u i malko rokanje rispekta daleko od betona, tehnologija i gradske gužve :))

Najviše volim ovako uz rad da se odmorim od svega. Sa Batom i roditeljima malko radnem i više manje ne razmišljam puno :) Milina živa.. Niko se ne dere na mene, uzmem ašov i rokam ko mentol rupe za direke... hehe :))

Bez nekih prevelikih očekivanja da ću nešto iskopati narintah se ja Bogami zgodno. Bato je lagano pratio radnju fabule i sav srećan, radosno za mnom postavio stotinjak novih direka :)) Veli i da sam se ispraksovao u kopanju i da me neće menjati, pa i sledeći vikend ću imati isto tu čast :))

Naravno, kao što svi znamo, Lošmi može da zapali vatru kad god poželi u svojeme hudu. Ne što sam školovan ili šta znam, već eto jednostavno volim da zapalim a i brate ima se granja, pa eto i vatrica neka da plane..:)) hehe Kažu valja se.. Ako ništa.. nova vatra u Hood-u za nove godine rodne..

Nedelja 05.04.2015 Cveti u Hood-u osvanula je u belom... Prelep ambijent iz kog se jasno vidi da se zima u našem hudu još uvek nije predala..

Do sledeće akcije, lagano uz po koju fotografiju

Lošmi 05.04.2015 Cveti, direktno iz Hood-a :))

0 Comments

ср sr en