Печена бундева са бадемима

Милош Јанковић, 03.12.2020 9:48 PM

Састојци:

- 300 грама бундеве за печење

- шака бадема

- шака голице (бундевино семе)

- две ипо кашике агавиног сирупа

- једна мала кашика цимета

- једна мала кашика млевеног ђумбира

- сок од мање поморанџе

Припрема:

Бундеву исеците на коцкице и поређајте у плех на папир за печење. Преко и око бундеве поспите бадеме и голицу па преко свега поспите мешавину цимета и ђумбира. Потом све прелијте агавиним сирупом.

Ставите у рерну да се пече око 20 минута на температури 200°C.

Када буде готова можете је сервирати у чинију или чашу и прелијте соком од поморанџе.

С поштовањем,

Поздрав из Худа 😊

0 Comments

ср sr en