"Infuzorijska zemlja"

Милош Јанковић, 17.03.2014 4:46 PM

"Infuzorijska zemlja", pojam često vezivan za Alfreda Nobela, iskoristio bih da metaforično uporedim to eksplozivno dejstvo zemlje kroz obilje cvetića koji jedva čekaju da se raduju Suncu. KAO ŠTO SVI ZNAMO, ta eksplozija života se sa prvim vesnicima proleća najjasnije vidi :)

Vredno sam radio i sada proleće spremno dočekujem sa željom da će ove godine plodovi rada biti još slađi :) Naravno, valjalo je nešto i zapaliti u to ime i plamenom obeležiti novu godinu rodnu i najaviti druženje uz vatre i prikladnu zakusku sa dragim ljudima :))

Kao tehničko lice nisam neki pisac, a ni naročito rečit. Verujem da sam odeljak RISPRKT u hood-u mentolski ispoštovao kroz par rispektova pa se sada Lošmi seli zasluženo u sekciju AVANTURE u hood-u :) hehee

P.S. Naravno da se sa ovakvim vatrama nije poželjno igrati! POgOtOvO ako je šuma OkOlO! Ukoliko nemate dovoljno rispekta, treba sve mere predostrožnosti preduzeti pre nego što se zapali. . Najbolje bi bilo da se posavetujete sa iskusnijim meštanima ili sa stručnim licem ;)

Do novih AkcijA (:... Srdačan pozdrav iz hood-a ;)

0 Коментара

ср sr en